STOR BADRUMSLAYOUT

Ett stort badrum är vackert, men med så mycket utrymme kan det vara svårt att upprätthålla atmosfären. Därför ger vi i den här bloggen idéer för smart och mysig inredning av utrymmet. Fristående möbler, utsikter och stora växter gör till exempel underverk. Vår badrumsspecialist visar gärna möjligheterna för ditt stora badrum.

Organisera ett stort utrymme optimalt

Vi är ofta benägna att placera möbler och sanitetsartiklar mot väggen. I ett stort badrum är det trevligt att välja fristående möbler. Ta ett fristående bad till exempel. Lyxigt och attraktivt i badrummet. Du kan också säkert välja stora badrumsmöbler i badrummet. Vi kan sätta ihop en snygg möbel med en längd på upp till 4 meter. På så sätt utnyttjar du de tillgängliga kvadratmeterna optimalt, utan att badrummet tappar sin rymd.

Bryta igenom rymden

Tycker du att det är svårt att göra det stora badrummet mysigt? Försök då bryta igenom utrymmet. En träavdelare har använts i detta badrum, vilket skapar mycket atmosfär i badrummet. Det är också möjligt att placera praktiska skiljeväggar i badrummet, till exempel i betong. Toaletten och duschen är således åtskilda från resten av badrummet. Detta ger integritet och lekfullhet till badrumsdesignen.

Från badrum till bostadsyta

Det som tidigare bara var en plats att tvätta sig på är nu ett utrymme att bo i. Speciellt med ett stort badrum finns det många möjligheter att göra det till ett attraktivt vardagsrum. Tänk på stora växter, trendiga badmattor och en sittplats. Läckra hälsoprodukter som bubbelpool eller bastu säkerställer också att du inte vill lämna badrummet.

Stort badrum med duschkabin

Ett stort badrum är perfekt för en duschkabin. Det betonar den rumsliga atmosfären och ger en underbar spa-upplevelse. Speciellt i kombination med ett matchande duschhuvud. Detta XXL-duschhuvud är tillverkat av vitt glas som gör att duschområdet ser elegant ut direkt.

Designa ett stort badrum? Få en design utan förpliktelser

Vill du inreda ditt stora badrum? Vår badrumspecialist skapar gärna en personlig design som uppfyller dina önskemål. Det är naturligtvis också möjligt att komma igång med designverktyget själv. Dessutom är det klokt att kartlägga kostnaderna för ett stort badrum.

Kontakta oss för stambyte i din lägenhet, vi är verksamma i och runt hela Göteborg!