Reparera en avloppsledning

Behöver du fixa din avloppsledning, men känner inte för mycket krångel? Att arbeta med oss kan då vara ett bra alternativ. Vi är bland annat lösningen för reparation av ett slitet eller delvis icke fungerande avlopp. Med oss renoverar vi rör från byggnader utan att hugga och bryta arbete. Med vår sprutteknik förser vi befintliga rör med flera lager glasförstärkt polyester, så att ett helt nytt rör skapas som kan hålla i ytterligare femtio år.

Rörrenovering för fastighets-, bostadsföretag och förvaltare av ägarföreningar

Ett avloppssystem som inte fungerar felfritt orsakar oväntade olägenheter, kostnader och missnöje bland boende och användare. Tidigt underhåll kan förhindra elände. Vi är din partner för renovering av avlopp och ser till att alla rör och avlopp är så bra som nya igen, med tio års garanti.

Vilka reparationer erbjuder vi?

I kombination med vår sprutningsteknik med vilken vi installerar ett nytt rör i ett befintligt rör, har vi en serie partiella renoveringstekniker för att slutföra de vanligaste avloppsreparationsarbetena på ett bra sätt. Du kan kontakta oss för delvis renovering och inloppsrenovering. Eftersom vi står för kvalitet arbetar vi ofta tillsammans med andra experter för att uppnå rätt slutresultat och för att kunna erbjuda dig en ”full service” rörreparation.

Kontakta oss för stambyte i Göteborg!